Registreeru

Tellimine tasuta telefonil 800 5000

Privaatsuspoliitika

Veebisaiti www.veterinaaria.ee haldab AS Magnum Veteterinaaria, kes on ühtlasi veebilehe kaudu kogutavate isikuandmete vastutavaks töötlejaks.

Tulenevalt isikuandmete kaitset reguleerivatest õigusaktidest, oleme võtnud endale kohustuse kaitsta meile edastatud isikuandmeid. Sellest lähtuvalt oleme koostanud käesolevad privaatsuspoliitika põhimõtted, mis käsitlevad veebilehte www.veterinaaria.ee (edaspidi veebileht) külastava isiku (kliendi) andmete kogumist ja kasutamist.

1. Isikuandmete töötlemise alus

Käesoleva veebilehe kaudu kogutud isikuandmeid töödeldakse, kas:

  • Kliendiga sõlmitud lepingu alusel (juriidilisest isikust kliendi esindajad, kes kasutavad veebilehe online-keskkonda) või
  • Magnum Veterinaaria õigustatud huvi alusel (statistika veebilehe külastajate kohta ning kuritarvituste/veebirünnete ärahoidmiseks) isikute osas, kes külastavad veebilehte, kuid ei ole lepingulised kliendid.

2. Isikuandmete töötlemise eesmärk ja andmete koosseis

Isikuandmeid töödeldakse, kas juriidilisest isikust kliendiga sõlmitud lepingu täitmiseks või veebilehe külastatavuse kohta statistika tegemiseks ning veebilehe kuritarvituste ärahoidmiseks.

AS Magnum Veterinaaria töötleb juriidilisest isikust kliendi esindaja poolt veebilehe online-keskkonnas sisestatud andmeid, kasutab „küpsiseid,“ talletab klientide IP-aadresse ning säilitab veebilehe kasutamise tulemusel kogutavaid andmeid (nt klientide poolt varasemalt sisestatud ning edaspidi automaatselt täidetavad andmeväljad).

3. Kliendi õigused seoses isikuandmetega

Eraisikust kliendil on järgnevad õigused:

  • Saada infot, milliseid tema isikuandmeid töödeldakse ning saada neist andmetest ülevaade, samuti taotleda oma andmete parandamist, kustutamist või töötlemise piiramist.
  • Esitada kaebus Andmekaitse Inspektsioonile, kui klient leiab, et veebilehe haldaja poolt tema isikuandmete töötlemine ei vasta õigusaktide nõuetele.
  • Muud õigused, mis on nimetatud andmekaitset reguleerivates õigusaktides (EL määrus - GDPR ning isikuandmete kaitse seadus).

Juhul, kui soovite kasutada mõnda oma õigustest, palun edastage taotlusaadressile vet@magnum.ee. Taotlusele palun lisage Teie isikut tõendava dokumendi andmed (foto isikutunnistusest või mõnest teisest isikut tõendavast dokumendist). See on vajalik, et saaksime olla veendunud, et olete andmesubjekt ja õigustatud taotlust esitama.

4. Andmete edastamine ja säilitamine

Veebilehe haldajal on õigus lubada kogutud andmetele ligipääs isikutele, kes tegelevad veebilehe administreerimise ja IT-teenuste pakkumisega tingimusel, et ka nimetatud isikud hoiavad nõuetekohaselt neile teatavaks saanud isikuandmeid.

Isikuandmeid ei säilitata kauem, kui see on vajalik punktis 2 nimetatud eesmärkide täitmiseks.

5. Tingimuste muudatused

Jätame endale õiguse vajadusel privaatsustingimusi muuta. Meie veebilehte külastades eeldame, et olete nende põhimõtetega tutvunud ning nõustute nendega.

Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimustega seoses palume võtta ühendust aadressil vet@magnum.ee.

Magnum Veterinaaria AS

Laagri Ärimaja, Vae 16
Laagri, 76401 Harjumaa

Vaata kaardilt

Võta ühendust

Tel. +372 800 5000
Fax +372 650 1996

vettellimused@magnum.ee

Magnum

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Kui jätkate veebilehe sirvimist või vajutate „Jah, nõustun“ ikooni, siis nõustute küpsiste kasutamisega. Teil on võimalik loobuda antud nõusolekust igal ajal, muutes kasutatava seadme seadistusi ja kustutades salvestatud küpsiseid. Tutvuge ka meie küpsiste kasutamise eeskirjaga.